Ce e Foaia de observație?

Un newsletter cu informații utile despre drepturile și responsabilitățile tale, ca pacient și despre cum navighezi sistemul medical.

Foaia de observație o să-ți arate și realități care funcționează și cum ar putea fi ele replicate: spitale sau organizații cu inițiative și servicii de calitate, ori tineri medici care găsesc soluții la probleme sistemice. 

Poți citi aici un bilanț al primului an de newsletter.

Îți mulțumesc că te abonezi.

Cât de des voi primi newsletterul?

O dată, în ultima săptămână a fiecărei luni.

Despre mine:

Sunt reporter și editor de 15 ani. Am fost parte din echipa DoR de la început și până la final, în decembrie 2022. Sunt fericită când sunt pe teren, pentru că jurnalismul e forma mea de activism. Poți citi câteva dintre articolele mele din ultimii ani aici.

Stay up-to-date

Dacă ești abonat, fiecare ediție ajunge direct în inbox. Pentru început, verifică și în Spam. Dacă e acolo, marchează-l ca „Not spam”. Dacă nu e nici acolo, verifică tab-ul Promotions și mută-l în Primary sau salvează adresa sorana@substack.com la contacte.

Logo-ul este un colaj de Oana Barbonie, art director talentat și partener de discuții complicate.

Subscribe to Foaia de observație

Ca să știi ce să faci când ești bolnav, chiar dacă acum ești sănătos.

People

Jurnalist dintotdeauna, îmi place să înțeleg și să explic sisteme. Am scris în principal pe educație, social și sănătate. Am o afecțiune cronică, deci știu prea bine ce înseamnă să fii pacient în România post-pandemică.